Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2010-09-08, 13:07 Golf 3 1.9TDI po wypadku
Witam, niestety miałem pecha i tak wygląda moje auto
http://img834.imageshack....g=dsc00241b.jpg
silnik 1.9 TDI 90KM
ABS,elektryczne szyby, lusterka, podgrzewane fotele, poduszki które wystrzeliły, klimatyzacja itp.
Z ubezpieczenia nic nie dostane, było to tak że jechałem sobie i było ciemno, w pewnym momencie przed oczami ukazał mi się ciągnik ze ślezą oczywiscie bez świateł, i udało mi się bokiem uderzyć, hamowanie nic nie pomogło ślizga nawierzchnia, koleś uciekł z miejsca wypadku, ja wylądowałem w polu kapusty, sprawdzca oczywiscie jak narazie nie odnaleziony, a Panowie policjanci strasznie byli zabawni, zapytali się czemu nie pobiegłem za ciągnikiem masakra, powiedzieli mi że to jest moja wina, że nalezy mi się mandat 300 zł, ale zakończyło się na upomnieniu, strasznie to jest chore.
Chciałbym go sprzedać bo zapewne koszty naprawy będą duże, a musze jak najszybciej jakieś auto mieć, Panowie wiem że za wiele nie widac ale mniej więcej da się ocenić ile bym za niego mógłbym wziąć? jeżeli były ktoś chętny zobaczyć go na własne oczy, to zapraszam, podaje nr telefonu 792833715, ja jestem z okolic sandomierz i tarnobrzega.
za duzo to nie dostaniesz za niego zapewne skrzynia szrot juz tylko czesci z niej silnik pewnie tez ucierpial jak dostaniesz 1200 to bedzie dobrze bo o naprawie tego to nie ma mowy chyba ze szczepe robic ale kto sie w to bawi teraz.
e no co ty i co z tego ze były,jesli mu dowodu nie zabrali to da rade cos wykombinowac jak najbardziej,bo TU nie zwraca sie z prozba czy wiedza cos na temat tego wypadku itd,kiedys wpadlem do rowu i trza było sobie jakos poradzic aby kase wyciagnac