Wysłany: 2010-11-29, 15:12 Co sądzicie o 1.8 GT????
Witam mam zamiar kupić golfa 3 znalazłem jedno autko i chciałem się dowiedzieć co sądzicie o silniku 1.8 GT 90 km i jak by się sprawowała w nim instalacja gazowa oraz jakie by było spalanie na 100km dodam tylko że autko ma prawie 200 tyś km przejechane właściciel chce za autko 3200 zł Pozdrawiam
Jeśli mamy coś powiedzieć o aucie to daj jakiegoś linka albo foto. Silnik 1.8 90KM (oznaczenie ABS) podobno najbardziej niezawodny. Ja mam GT z takim silnikiem i sobie chwale. Mam 260tys przebiegu. Latam na LPG i nic sie nie dzieje. Spalanie myśle że realnie 10-12 miasto, poniżej 10 trasa.
Miał jakąś przygodę z przodu to widać, zderzak powyginany, maska jakas taka nierówna, szczeliny tez zostawiają wiele do życzenia, drzwi kierowcy wgniecione, z tyłu lampki od CLki, ja bym odpuścił ale może być w dobrym stanie mechanicznym, tego po foto nie widać. Poczekaj na wypowiedzi innych użytkowników, pozdraVWiam
Ja też niedawno kupiłem golfa 3 z silnikiem ABS i się super jeździ .
Co do tego auta to wygląda na zadbane i ma 4 furtki tylko jak z wyposażeniem
Moje zdanie jest takie lubisz golfy bierz
Miał jakąś przygodę z przodu to widać, zderzak powyginany, maska jakas taka nierówna, szczeliny tez zostawiają wiele do życzenia, drzwi kierowcy wgniecione, z tyłu lampki od CLki, ja bym odpuścił ale może być w dobrym stanie mechanicznym, tego po foto nie widać. Poczekaj na wypowiedzi innych użytkowników, pozdraVWiam
Właściciel przyznał się ze autko zostało puknięte więc zdaje sobie sprawe z tego wiadomo że autko przed kupnem by poszło do sprawdzenia a co do drzwi i przodu to nie ma problemu mam znajomego co zrobi to za grosze
Polecam ten silniczek. Mój golfik jeździ już około 7lat w gazie i nie było z nim najmniejszego problemu. Najmniejsze spalanie jakie mi wyszło to 9.15 litrów, największe to niecałe 12. Kliknij sobie w obrazek w moim podpisie. Wszystko zależy od tego jak jeździsz. Jeżeli non stop wyprzedzasz, czyt redukcja i rura wtedy Ci spali około 11litrów, przy spokojnej równej jeździe w granicach 100-120 spali Ci z 10
Pozdrawiam!