96 rok tdi 130 w serii 5d centralny z dwoma pilotami el. szyby lusterka reg. świateł i szyberdach domykane z kluczyka, szyby z modułem komfortu, klima sprawna, xenon, dwa komplety kół wszystko na alu, mfa, abs, dwie poduszki obniżony w te wakacje (nowe zawieszenie) dorzucam tez serie, podgrzewane dysze od sprysków, tempomat, fotele kubełkowe, lampy Angel Ayes, halogeny z przodu, wskaźnik od doładowania zamontowany na słupku, tłumik przelotowy, hamulce z przodu 280mm, zaciski z tyłu od golfa IV. Ile można za niego wziąć.
Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS
Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2010-10-18, 17:47
360st0pni napisał/a:
wiem ale byłem na hamowni i pokazało 130 gosc gadał ze zdrowy silnik to może tyle mieć w serii nawet. Nic nie grzebałem przy nim
To jak ja miałem 1.9 D i zdrowy silnik to miał 80 km ? Mogłem pojechać na chamownie, mam okazję kupić teraz podobne auto z takim silnikiem i też chłopak chce 9 tyś za niego. Mocno podobny do Twojego.
130 koni mogło wypluć jak bardzo zdrowy i zadbany silnik
bez przesady - 20km więcej? 120 to rozumiem bo 1z jest w stanie wypluć 96-98km. 130 to już moze być lekka modyfikacja silnika
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
20 koni więcej w afn-ie? Czemu nie? Może akurat ta "seria" ma jakiś lekki "gift fabryczny", przy okazji brak katalizatora, czyściutki dolot, suchutką turbawkę z dobrym "dmuchaniem" tak jak fabryka dała