witam jaka powinna być temperatura oleju bo pokazuje mi 105 stopni miałem 1.8 gt to nigdy tem tak wysoko nie skoczyła. gti z tego co widziałem to ma olej chłodzony z chłodnicy dodatkowo. jak to jest
Mariusz164, ja mam ten sam silnik i powiem ci ze jak jade tak do 120 to pokazuje mi 90 94 stopnie.. a ja troche dam mu w pedał to temperatura idzie tak do 102
wow. No to nieźle wam te benzynki idą z temp. U mnie korek, nie korek i nigdy powyżej 90 st nie poszło, ale zaznaczam że ja mam TDI. Ale cenne info posiadłem czytając ten post
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
wow. No to nieźle wam te benzynki idą z temp. U mnie korek, nie korek i nigdy powyżej 90 st nie poszło, ale zaznaczam że ja mam TDI. Ale cenne info posiadłem czytając ten post
ale my tu kolego mowimy o temp. oleju a nie cieczy chlodzacej (wody) a olej zawsze ma wieksza temp niz woda
mi rzy spokojnej jezdzie pokazuje 94-96 a jak noga wciska pedal w podloge to czasem i 120pokaze pytalem sie mechanika mowil ze to normalne wiec sie nie martwie