logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Vw golf 2 1.6 LPG 1000zł
Autor Wiadomość
MacIIek 

Silnik: ADY
Wysłany: 2012-01-31, 15:42   Vw golf 2 1.6 LPG 1000zł

Sprzedam Golfa 2 silnik 1.6 EZ z instalacją gazową. Rocznik 1985. Moc 75km. Stan blacharki dobry. Jedynie trzeba wymienić drzwi kierowcy i błotnik kierowcy. Poza tym bdb. Z samochodem są problemy typu jak zimny ciężko mu odpalić trzeba się sporo ukręcić żeby zapalił.. jak odpali nie chce wyjść początkowo wgl. na obroty.. Jak ciepły zapala od razu. Z orientacji mechaników wynika że coś z gaźnikiem nie tak typowanie na ssanie coś jest z nim nie tak. Poza tym na wolnych obrotach przerywa. Myślę że to kwestia wymiany gaźnika i po sprawie.

Bardzo dużo nowych cześci :
- kopułka palec
- kable do świec
- świece
- cewka
- od gazu mikser filtry, cały nowy reduktor, przewody itp.. oprócz butli instalacja cała nowa
- filtr powietrza

Ma on też pare modów :
- lampy przód krzyże
- lampy tył całe czerwone
- w środku klamki i korbki WOB
- oryginalne felgi z deklami i plastikowymi rantami 14 cali
- grill Gti ale niestety w słabym stanie
- kierunki przód oryginalne smoked
- lakier czarny super błyszczy się po umyciu

Na pewno jeszcze coś sie znajdzie ale nie mogę z pamiętać.. Teraz dołożone sporo pieniędzy do niego a sprzedaje po cenie okazyjnej.. Nie mam czasu na naprawy przy nim. Ktoś może sobie szybko podreperować nawet jak ma ten gaźnik w domu i samochód jest gotowy do jazdy.. Ubezpieczenie ważne rok przegląd około pół roku.. Wszystko zapłacone. Sam koszt ubezpieczenia wyniósł mnie 800zł zrobienie z gazem 500zł plus koszt wymian cześci eksploatacyjnych 500zł. Dużo dołożone samochód przyszłemu nabywcy może długo posłużyć jeśli tylko zrobi z gaźnikiem. CENA 1000zł za całego

Zdjęcia niestety na tą chwilę posiadam tylko takie. Jak ktoś będzie chciał mogę spróbować zrobić lepsze :) . Kontakt poprzez PW.

A tutaj jak kiedyś wyglądał i może wyglądać to MK2
http://imageshack.us/f/26/fghjdfhj.jpg/

CENA 1000zł.

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu