niby właściciel pisze ze jak z fabryki, a ori sierpów, listew i grila brak, hehe, podejrzewam ze parokrotnie obity
Nie bity a po prostu ogołocony - dużo widuje aut bez sierpów progów a powinny byc i to nie jest wyznacznikiem ze auto jest bite drogi adminie..
A jak zmieniają grill na no name plus sonary światła itp to mam myśleć ze auto było walone z przodu i z tyłu ? nie no proszę nie pisać takich głupot jak sie nie zna auta !!
PS Auto od fanatyka marki vw z mojego miasta.. auto zadbane i oczywiście polecam - tyczy sie do cabrio
niby właściciel pisze ze jak z fabryki, a ori sierpów, listew i grila brak, hehe, podejrzewam ze parokrotnie obity
Nie bity a po prostu ogołocony - dużo widuje aut bez sierpów progów a powinny byc i to nie jest wyznacznikiem ze auto jest bite drogi adminie..
A jak zmieniają grill na no name plus sonary światła itp to mam myśleć ze auto było walone z przodu i z tyłu ? nie no proszę nie pisać takich głupot jak sie nie zna auta !!
PS Auto od fanatyka marki vw z mojego miasta.. auto zadbane i oczywiście polecam - tyczy sie do cabrio
może i oryginal wszystko ale na pewno nie przebieg...94 rok i 170 tys.
no i jak zawsze jeździł ktoś starszy...
ale ogólnie wygląda lux
a powiedz mi chłopaku który z naszych staruszków ma ori przebieg ?
zostawmy te przebiegi w spokoju' bo przy każdym aucie można gadać o przebiegu itp
Co do benzyny i takim dużym silniku to możne byc realny przebieg, co innego diesel przy takim roczniku 170
a powiedz mi chłopaku który z naszych staruszków ma ori przebieg ?
zostawmy te przebiegi w spokoju' bo przy każdym aucie można gadać o przebiegu itp
Co do benzyny i takim dużym silniku to możne byc realny przebieg, co innego diesel przy takim roczniku 170
mój ma 260 tys. i jest 94 r. i też pewnie jest cofnięty...ale jak się już wymienia co jest tak bardzo oryginalne to można wspomnieć, że nieoryginał jest przebieg. wwiadomo, że kto chce sprzedać musi chwalić ale często się chwali a potem jedziesz kawał drogi i wszystko niemal mija się z prawdą mnie tez niejednokrotnie mówiono, ze kobieta, że dziadek, że starszy nauczyciel jeździł...ale dziwnym trafem zawsze to młody człowiek sprzedawał samochód