A ja czytam wiele for, w tym to Golfowe (akurat od niedawna) i często się wcale nie loguję - do czytania wiadomości to zbędne. Golfa żony pilotuję sporadycznie ale kiedyś potrzebowałem o coś zapytać to założyłem konto. Zapytałem, uzyskałem pomoc - dzięki. Startuję w kategorii tych co raczej szukają rad niż je dają. Że czytam - dowodem jest to że trafiłem na ten wątek. Powiecie, że do czytania nie potrzebuję konta - zgoda, ale czy to znaczy, że jak wykluje mi się nowy problem będę zmuszony założyć nowe konto? bo stare zostanie skasowane za brak aktywności.
Myślę, że zasugerowana przez kogoś procedura pytania mailem "jeśli się nie odezwiesz za tydzień skasujemy Twoje konto" jest OK - odsieje tych którym zależy od tych, dla których jest to bez znaczenia. U nas w pracy (duża i porozrzucana firma) tak robią raz na 2 lata - wysyłają maila z żądaniem potwierdzenia - jak się delikwent nie odezwie w zadanym czasie znaczy nie potrzebuje skrzynki i mu ją kasują.
Silnik: 2E
Wysłany: 2012-01-08, 12:13
W sumie z mailem pomysł nie jest zły, ale tak jak chłopaki pisali, komuś będzie zależało to się zaloguje na nowo, a żeby poczytać tylko to nie trzeba się logować. Proste.
Fajnie, że temat ma sens i zostały poczynione jakieś w tym kierunku kroki
Ja się jeszcze bym chciał dowiedzieć na tematy "błędu skryptu" bo chłopak mi tu jeden napisał że to wina skryptu...
że w statach pokazuje użytkowników z 16777215 postami nieźle piszą hehe ale też dowiedziałem się że niby całe forum tyle postów nie ma hmmm...
Jak dla mnie pomysł z likwidacją po pół roku jest ok bo wykluczy sie tych nieaktywnych i tych co zapomnieli o istnieniu forum.Po to zakładamy konta żeby uczestniczyć w życiu forum i czegoś sie dowiedzieć a nie po to by na nim widnieć pozdro