Witam. Drodzy Moderatorzy czy moglibyście się wypowiedzieć czy w tym roku będzie zlot golf3.pl dwa lata temu był, rok temu był a w tym roku cisza i nikt nic nie piszę na ten temat. Z tego co wiem to kilka osób czeka na ten zlot ponieważ jest okazja do zapoznania się i przywrócenia znajomości po pozostałych zlotach golf3.pl , ogólnie powiem że wcześniejsze zloty były dobrze zorganizowane nawet z powodu ciężkich przepraw i szkoda by było aby w tym roku nic się odbyło...
Płock pozdrawia
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-08-10, 21:04
Powiem tak zlot golf3.pl to marzenie ściętej głowy bo zlotu nie będzie i to jest pewne z tego co mi wiadomo to brak chętnych do zorganizowania takiego zlotu szczerze zawsze wydawało mi się ze z tym nie powinno być problemu z racji tego ze od czego są moderatorzy itd no bo chyba nie tylko od wstawiania warnów i trzymania porządku na forum. Na moje jeśli zobowiązali się do działania z forum to niech działają a nie tylko piszą posty co do samego zlotu to szkoda mogło by być ciekawie.
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-08-10, 21:18
nie ze niema czasu tylko sam się tego nie podejmie za dużo roboty bo jak z nim rozmawiałem na mani to mówił ze by chciał zrobić zlot ale nie ma z kim. a sam wszystkiego na siebie nie weźmie i wcale się mu nie dziwie i na jego miejscu zmobilizował bym obsługę forum do działania bo na modów każdy się pcha a jak trzeba coś zrobić to niema nikogo
vankris, masz rację
ale tak ogólnie to naprawdę szkoda że w tym roku nie będzie zlotu i pewnie jak w tym roku nikt nic nie zrobił to i za rok też nie będzie (...) taki zlot powinien być raz w roku bo to jest okazja do zapoznania się i porozmawiania o naszych furkach a tak tylko znamy się przez internet byłem na dwóch zlotach i bardzo miło wspominam
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4853 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-08-11, 16:30
Aro napisał/a:
swatu, mianowicie?
Buull napisał/a:
swatu, a co takiego się wydarzyło
nie mowie o calości ale o organizacji tzn. pomocy w organizacji z tego co pamietam było nas 5 osób by to wszystko ogarnac .Ledwo dalismy rade.
Nie mówie ze bylo zle ale jak sie organizuje zlot i chetnych do pomocy(nadzorowania) imprezy jest mało to co to za impreza jak jedna osoba cały dzien siedzi pod brama i wydaje regulaminy.
killah napisał/a:
ale brak info oficjalnego to trochę przesada
info miało byc ale myslelusmy ze jednak cos z tego bedzie.