co do spotu to proponuje drugą połowę września (np 18 lub 19), co do miejsca proponuje borki - osobiście nie byłem, ale miejsce podobno sprawdzone i godne polecenia, teraz tylko pozostaje ustalić termin, sobota czy niedziela?
PiJey88, ja też nie rozumiem Ciebie czemu tak napisałeś a my to nie jesteśmy z forum postanowiliśmy zorganizować zlot u nas czyli zakończenie sezonu a tu jakieś widzę problemy się stwarzają
nie stwarzam problemów, tylko zapytałem czy ktoś to organizuje od nas, bo nic nie wiedziałem o tym, a chętnie bym się dołączył jeśli jest kilka chętnych osób z naszego forum do organizacji czegokolwiek
Ja bym się przyłączył do jakiejkolwiek incjatywy byle powstała tym bardziej, że inne imprezy w tym roku mi wypadły
Co do organizacji to chętny bym pomógł ale prowadzę dwa biznesy i fizycznie nie jestem w stanie na razie ogarnąć więcej
to można zrobić dwa spoty, we wrześniu borki, a październik płock, choć w płocku to nie wiem czy dobry pomysł bo w październiku niektórzy zaczynają studia, dla tego wolałem termin wrześniowy aby każdy mógł przyjechać
PiJey88, student uczy sie tylko na egzaminy, a całym rokiem lezy - to początek października odpowiada - tylko zęby zima nie zastała bo setup letni zniknie