2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
12.09 prawdopodobnie zkończenie zrobi vag łódź, więc tego terminu bym nei brał pod uwagę, tak aby oni mogli do nas podjechac...nigdy nie zawiedli...i teraz tez pewnie ktoś od nich by się pojawił
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
Mnie także każdy weekend po 5 wrzesnia, wolałbym sosobtę,no ale wiem że niektórzy pracują w soboty. Co sądzicie o 18/19 września??bo i tak we wrześniu o 19 z groszem już ciemnawo i wilgotno sie robi wieczorami
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-08-20, 12:13
ja odpadam i piontas na pewno tez powód jest prosty na jeden dzień na kilka godzin śmigać tyle kilosów to bez sensu. Jeśli by była w tym jedna noc to 100% jesteśmy a tak lipton i nas nie będzie bo się nam nie opłaca.
gajdzik, w tym roku nie będzie ko-zaka i wspólnych procentów