dobra to jeszcze jedna ważna sprawa dla organizatorów z bełchtowa, ja mam do Was ponad 200km drogi w jedną stronę czy jest możliwość zostawienia tam gdzieś u kogoś pewnego mojej golfinki ?
Noooo!!! ciekawe czy tym razem cos z tego wyjdzie, bo ostatnio juz ktoś próbował sie zaorganizować, byłem chętny a tu klapa...i cisza, brak powodu zamkniecia tematu, głuchość na PW
mam nadzieje ze tym razem wypali i że tym razem organizator się postara.
Pojadę pod warunkiem ze nie bedzie termin kolidował z egzaminami
Proszę podać konkretną datę
_________________ Był Golf3- największy błąd mojego życia...
czerwone jest szybsze Ford Probe GT
wlasnie pomysl z autokarem git ale trzeba jeszcze skolowac jakies bezpieczne miejsce gdzie przenocuja nasze samochody bo jakos trzeba dojechac i wrocic
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-07-13, 20:57
ja do bełchatowa mógłbym PKs-em podjecahc nie jadac golfem i tam prosto do autobusu i heja i z powrotem tak samo.
ale dla osób z daleka to rzeczywiscie jakis parking strzezony lub bardziej strzezony musialby byc .
swatu, no wlaha PKS tez dobra rzecz ale niektorzy maja kawalek i bilet np jakbym sie wybieral z dziewczyna to w dwie strony PeKaeSem wyniesie mnie drozej niz zatankowanie LPG i oplata za parking
Termin bedzie troszke pozniejszy nie wiem czy nie 25-26 wrzesnia. Informacja dla osob chcacych zostawienia aut na parkingu jest mozliwosc przechowania na czas wyjazd ok. 6 aut na prywatnym zamknietym i ogrodzonym podworku