a co mi tam. Jadę swoją rakietką-> w ramach protestu.
Musimy tylko ustalić konkretniejszy termin bo koniec czerwca to bardzo ogólne określenie .jeśli wyjazd ma trwać 3 dni to trzeba sobie przewidziec dzień urlopu conajmniej jeden.
Skoro Fabryka jest zamknięta przez weekend to trzeba nawet 2 dni tak myślę...czyli wyjazd w czwartek i powrót w sobotę...tylko czy to wystarczy na zwiedzenie tych wszystkich miejsc??
_________________ Był Golf3- największy błąd mojego życia...
czerwone jest szybsze Ford Probe GT
Jeżeli o mnie chodzi to oczywiście się wybieram . Termin dobrze by było znać najpóźniej do końca lutego, żeby zgrać szkołę i wziąść urlop . Ja prawdopodobnie pojadę swoim, myślę że im więcej osób pojedzie własnym vwozidełkiem tym bardziej pokaźnie ta cała imprezka będzie wyglądać
_________________ hamownia to takie miejsce, gdzie sie chamy spotykają i wymieniają wykresami...
Silnik: 1.6 AEA & 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 1482 Skąd: ...WPN...
Wysłany: 2009-01-18, 10:03
ustalajcie termin bo trzeba juz planowac czas kase i wogole kazdy ma VW i nie chodzi tu o silnik tylko zgranie i nasza pasje do tego wspanialego auta a czy TY masz 2.0 czy JA mam 1.4 to nic nie znaczy ze nie mozna razem jechac!!!!!! Golfik to Golfik wiec jak razem to razem a nie ze jeden bedzie zapitalal tam 180km/h i popisywal sie ze ona ma silnik jak pocisk-------takie moje zdanie z GORY przepraszam jesli urazilem kogos SITEK.
Pomysl super...i godny rozważenia.Im blizej czerwca tym sytuacja umnie bedzie bardziej klarowna,wiec napewno to nie ostatni moj post w tej sprawie.pozdroo
kazdy ma VW i nie chodzi tu o silnik tylko zgranie i nasza pasje do tego wspanialego auta a czy TY masz 2.0 czy JA mam 1.4 to nic nie znaczy ze nie mozna razem jechac!!!!!! Golfik to Golfik wiec jak razem to razem a nie ze jeden bedzie zapitalal tam 180km/h i popisywal sie ze ona ma silnik jak pocisk-------takie moje zdanie z GORY przepraszam jesli urazilem kogos SITEK.
nie chodzi tu o zapitalanie tylko o spalanie (ciecie kosztow) dlatego ludzie sie pytaja o silniki... a to ze jedziemy razem to jasna i oczywista rzecz
GITgostek napisał/a:
paliwo załatwie za 2zł litr
szkoda ze diesla
data ktora by mi pasowala to 2 polowa czerwca, moze nawet poczatek lipca
wlasnie obczajam ten temat i od siebie do wolfsburga mam 570km tyle co nad morze hehe
a co do daty po przestudiowaniu kalendarza ja bym stawiam na czerwiec
11.06 (czwartek) boze cialo dzien wolny od pracy, 12.06 wziasc sobie urlop i wrocic 13.04 w sobote
wiesz strzeliniasty, jest to jakaś metoda jak dla mnie może byc taki termin tylko ciekawe jak w Hitleryźmie z godzinami otwarcia itd, jade choćby sie paliło o waliło.Tylko mógłby sie odezwac główny pomysłodawca całej imprezy
_________________ Był Golf3- największy błąd mojego życia...
czerwone jest szybsze Ford Probe GT