No niestety. Właśnie skończyłem gadać z lakiernikiem, nie wyrobi się do końca tego tygodnia
W takim układzie zastanawiam się, czy w ogóle warto jechać...
Myślę że do 20 powinno się udać Jak coś to masz do mnie numer LeszekGT, z tego co słyszałem od znajomych to "7" jest dość wyboista i w kilku miejscach są roboty, poza tym to jedna z najbardziej zapchanych dróg w piątek, a dojazd do autostrady podobno jest przyzwoity, a na samej autostradzie można równym tempem nadrobić.
Właściwie mi to bez różnicy, dostosuje się do reszty, ale weźcie pod uwagę prześwity swoich aut
kumpel ostatnio jechał do Władka trasą Pierwszą co Leszek pokazał - dziś będę sie z nim widział to sie dopytam i napisze - wiem tylko ze na tej trasie są również roboty budowlane, a dwa to każdy pcha sie tą trasą bo myśli ze jest szybsza.. Napisze jeszcze wieczorem dokładnie
Silnik: 1,4
Wysłany: 2010-07-29, 21:55
Panowie sprawa wyglada tak ze poniewaz wszyscy
byli zalezni ode mnie udalo mi sie wyrwac 2 godziny
i wyjde ok 12 z tyrki gotowy do wyjazdu!!!!!!!
Po drodze musze zaliczyc Czorsztynska po szame (wtajemniczeni wiedza dlaczego tam ) i jade na poczciwa 7-ke.
Przyblizona godzina mojego przybycia do Lomianek
to 12.45 i tak mozemy sie umawiac.
bedziemy mieli jakies 2 godzinki do przodu i moze
o normalnej godzinie dojedziemy na miejsce