moze maly offtopic, ale mam mam namiary na ubepieczenie z axy i tam jak zadzwonisz i podasz sie na osobe polecajaca i podasz kod to dostaniesz 50 zeta znizki. wiec jak co to pw
Moim zdaniem zlot jak najbardziej na plus. Dużo lepszy niż manie, które pamiętam z ubiegłych lat. Ochrona nawet dawała radę i wywalano niektórych delikwentów za teren zlotu za co ogromny plus. Wiadomo nie wszystkich sytuacji dało się uniknąć i auta niektórych ucierpiały na tym. Szczerze chwilami na tego typu zlotach mam dość buractwa pałującego swoje magiczne 1,4 LPG o 4 nad ranem...dźwięk wątpliwej urody Dobrych aut na szczęście nie zabrakło i było na co popatrzeć. Krótko podsumowując plusy i minusy:
PLUSY:
- dobrze rozplanowane sektory
- szerokie alejki przejazdowe
- katering (świetne zaplecze, zimne napoje, lody)
- ochrona, która coś robiła
- przygotowanie konkurencji
- duża ilość wystawców
- scena S&S
MINUSY:
- dużo buractwa (drift na rękawie i palenie laczka na ulubionej do tego nawierzchni tj na trawie )
- zbyt duże kolejki do zapisów na konkurencje
PS. wielkie dzięki dla ekipy, która jak zwykle nie zawiodła i na którą można liczyć Leszek Łukasz PJ Marcin Snejku daliście radę.dodatkowo Bartekk&Jarecki dzięki za towarzystwo
Osobne pozdrowienia dla ekipy z pomorza: vankris piontas Radi Dinuś fajnie było móc się spotkać i pogadać mimo tego, że nie miałem zbyt wiele czasu.
Silnik: różnie... :) Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 34 Skąd: WZY
Wysłany: 2010-08-04, 09:55
Dziku napisał/a:
Moim zdaniem zlot jak najbardziej na plus. Dużo lepszy niż manie, które pamiętam z ubiegłych lat. Ochrona nawet dawała radę i wywalano niektórych delikwentów za teren zlotu za co ogromny plus. Wiadomo nie wszystkich sytuacji dało się uniknąć i auta niektórych ucierpiały na tym. Szczerze chwilami na tego typu zlotach mam dość buractwa pałującego swoje magiczne 1,4 LPG o 4 nad ranem...dźwięk wątpliwej urody Dobrych aut na szczęście nie zabrakło i było na co popatrzeć. Krótko podsumowując plusy i minusy:
PLUSY:
- dobrze rozplanowane sektory
- szerokie alejki przejazdowe
- katering (świetne zaplecze, zimne napoje, lody)
- ochrona, która coś robiła
- przygotowanie konkurencji
- duża ilość wystawców
- scena S&S
MINUSY:
- dużo buractwa (drift na rękawie i palenie laczka na ulubionej do tego nawierzchni tj na trawie )
- zbyt duże kolejki do zapisów na konkurencje
PS. wielkie dzięki dla ekipy, która jak zwykle nie zawiodła i na którą można liczyć Leszek Łukasz PJ Marcin Snejku daliście radę.dodatkowo Bartekk&Jarecki dzięki za towarzystwo
Osobne pozdrowienia dla ekipy z pomorza: vankris piontas Radi Dinuś fajnie było móc się spotkać i pogadać mimo tego, że nie miałem zbyt wiele czasu.
Jejejejeje.. Ynynynynyy.. dobry zlocik z golf3 ekipą Tylko w tym roku jedno zastrzeżenie.. nie zostawiliście nic do jedzenia na grillu, w zeszłym roku był niezapomniany kurczaczek, a w tym roku piliśmy po nocy na głodnego
Hehe, żartuje... pozdrawiam panowie i panie oraz do następnego
Było zajebiaszczo tego jak co roku nie brakowało
Organizacja zroku na rok coraz lepsza, ochrona coraz bardziej skuteczna, teraz wypada czekac nam rok do nastepnej imprezy
Wycieczka była z małymi problemami technicznymi ale jakoś udało nam sie cało i bezpiecznie doturlać spowrotem, jedynie biedny Aro gdzies nam sie zagubił po wyjezdzie ze zlotu