Daleko ode mnie - mogliby to w centrum Polski organizować to wtedy każdy by miał po tyle samo km. A tak mam ponad 600km i nie bardzo mi się opyla tyle jechać.
Daleko ode mnie - mogliby to w centrum Polski organizować to wtedy każdy by miał po tyle samo km. A tak mam ponad 600km i nie bardzo mi się opyla tyle jechać.
no ta ja mialem 100 i tez mam powod byc nie zadowolony,a le co an to poradze ?? wszystkim sie nie dogodzi, a zrzedzenie i narzekanie pozosawmy starszym ludziom oni maja powody, z Ty miales lenia i nie przyjechaels - zaluj, bylo fajnie.
pomyliłeś imprezy
VW MAnia będzie na przełomie lipca i sierpnia w Pruszczu Gdańskim
Ja oczywiście się wybieram, mam nadzieje że pojedzie ze mną choć taka ekipa jak na MajóVWkę, im więcej osób tym fajniej
Ja od razu planuje większy urlopik i zostanie na Bałtykiem na tydzień
no ta ja mialem 100 i tez mam powod byc nie zadowolony,a le co an to poradze ?? wszystkim sie nie dogodzi, a zrzedzenie i narzekanie pozosawmy starszym ludziom oni maja powody, z Ty miales lenia i nie przyjechaels - zaluj, bylo fajnie.
Nie miałem lenia - w sobotę kończyłem 24h pracę o 9 rano - jeszcze w dodatku coś mnie przeczuliło, że pogoda coś nie spasi. Może kiedyś będzie bliżej inny zlot.
jestem na 100% na vw manii choćby nie wiem jak mi auto poobijali to i tak przyjadę
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-26, 07:47
Stealth napisał/a:
seb napisał/a:
Nie miałem lenia - w sobotę kończyłem 24h pracę o 9 rano - jeszcze w dodatku coś mnie przeczuliło, że pogoda coś nie spasi. Może kiedyś będzie bliżej inny zlot.
sorrki ale jak ktos nie chce kazdy powod jest dobry......... Naprawde szczerze namawiam, w nastepnym roku ie odpuszczaj warto bylo zmoknac w tym roku, zabawa i towarzystwo przednie na tego typu imprezach imprezach:)
ja tez lece nie ma takiej sily zeby mnie powstrzymala od tego teraz przed majóvwka tez mialem mase klopotów a i tak pojechalem wiec teaz tez bede
PiJey88, którede bedziecie leciec??????
[ Dodano: 2009-05-26, 09:11 ]
przez płońsk i sierpc ???????
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!