DAJ MU !! NYNYNYNYNYNYNYNYNYNYNY!!!!
Ale reszta była zarąbista
Właśnie wróciłem, chyba jako pierwszy z grupy warszawskiej
Zabawa była przednia, towarzystwo jeszcze leprze, pogoda dopisała, furki też (chociaż było kilka wsi...), Ci co nie byli, niech żałują. Jak się trochę ogarnę to zacznę wrzucać te foty co zrobiłem, a trochę tego jest (ponad 700 )
doterlem do chaty impreza zajebista organizacja takze mozna powiedziec wszystko na + jak sie ogarne to wrzuce pare foto niech rzaluja ci których nie bylo
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
Kochani, dzięki za świetną zabawę, za "Jazda, jazda, jazda..." od 7 rano dzięki wszystkim maniakom, z którymi dojechaliśmy wspólnie na miejsce, dzięki wszystkim tym, którzy rozjeździli trawę swoimi 9 calami Naprawdę wielkie podziękowania dla kolegi m@rcino oraz całej ekipy VAG Lublin za pomoc w naprawieniu mojej linki sprzęgła. Dojechałem bez problemu do domu, widelec trzymał jak należy Dla niewtajemniczonych fotki:
Tak, tak, jest to złamany widelec trzymający beczkę na kocu linki i złapany tasiemkami Snejk, dziękuję ci za ten widelec kiedyś oddam, haha.
Marcin, wielkie dzięki dla Twej małżonki za całe pyszne jedzenie, które mieliśmy okazję żuć w gębach
Mogę tylko napisać, że naprawdę świetna atmosfera, zabawa, dajmu!, dajmu!, dajmu! itd. Niech żałuje ten kto nie mógł być.
Już żałuję, że mnie nie było , ale za rok się poprawię
A były te prysznice
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuj
Jak ktoś wie czy były prysznice niech pisze
[ Dodano: 2009-08-02, 19:52 ] PiJey88, bo dla mnie to ważne są te prysznice
[ Dodano: 2009-08-02, 19:54 ]
A to , że było fajnie to nie muszę pytać, widzę po Waszych postach
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!