Interesuje mnie czy ktoś jedzie z dolnego śląska na zlot do Nysy, moze bysmy sie gdzies ustawili, i polecieli na kilka autek ? Czekam na kogos zainteresowanego .
Silnik: 1.8 (ADZ) GT 66kW (90 KM) Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył: 05 Kwi 2011 Posty: 168 Skąd: Bielsko-Biała/Wrocław
Wysłany: 2011-05-25, 13:10
Ja bym leciał z Wrocławia Ale co mi tam chętnie podlecieć mogę do Kłodzka i polecimy większą ekipą na Nysę? Tylko byśmy się mogli nr tel na priv powymieniać
Ja bym leciał z Wrocławia Ale co mi tam chętnie podlecieć mogę do Kłodzka i polecimy większą ekipą na Nysę? Tylko byśmy się mogli nr tel na priv powymieniać
Silnik: 1.8 (ADZ) GT 66kW (90 KM) Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył: 05 Kwi 2011 Posty: 168 Skąd: Bielsko-Biała/Wrocław
Wysłany: 2011-05-31, 00:40
Cholerka... No trudno, spotkamy się na innym zlociku Do tego czasu zrobię poprawki lakiernicze i kilka innych rzeczy co mi u mnie zostało i ocenicie dni i noce dłubania