witam wszystkich jeszcze tylko 3 dni i grupa z bielska-białej pojawi sie w nysie to moja 4 edycja a mojich kolegów pierwsza bedzie super zabawa tylko żeby pogoda była pozdro
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
napiszę tyle wpadam tylko na sobotę na kilka godzinek
od początku było pewne że sporo osób się wykruszy z tego forum, na szczęście będzie dobra frekwencja i masa autek oraz osób z forum.vwgolf.pl będzie
opolanin napisał/a:
napiszę tyle wpadam tylko na sobotę na kilka godzinek
jesli zostaniesz na noc to ja też myslę że bym był i chlapneli bysmy coś razem a jesli zamierzasz przyjechac tylko na chwile to nie wiadomo czy się w ogóle zobaczymy ehhh
shibbyOP napisał/a:
kajtek, ciebie też to się tyczy
ja tak czy tak jakoś zlot odwiedzę w prawdzie miało być inaczej ale teraz mysle że choćby skromnie i na chwilę, chocby na nogach ale będę bo taka imprezka dla mnie tylko raz do roku, ale nadal powaznie myślę żeby z rozwaloną szybą przyjechać, wjechać na hamownie i pozniej bawic sie do niedzieli
Ciekaw jestem czy na Majóvwkę też tyle osób się napali, bo nie rozumiem oburzenia osób z okolic Opola i Nysy. Nie oszukujmy się - lokalizacja jest dla niektórych nieco niekorzystna, a raczej korzystna tylko dla południa Polski. Też bym chciał zobaczyć dużo osób z forum na zlotach zlokalizowanych centralnie, ale zdaję sobie sprawę, że są rzeczy ważne i ważniejsze. W przypadku PJa, kiedy auto nie skończone i trzeba wlec się na stalówkach z zimówkami spory kawał, też bym zrezygnował.