Ciekaw jestem czy na Majóvwkę też tyle osób się napali, bo nie rozumiem oburzenia osób z okolic Opola i Nysy. Nie oszukujmy się - lokalizacja jest dla niektórych nieco niekorzystna
Dlatego ja jak wiem że lokalizacja Majóvwki mi nie odpowiada to nie piszę ze tam będę po za tym nikt sie nie oburza, bo wiadomo było od początku że pewna grupa osób z tego forum sie wykruszy i nikt z tego powodu się nie robi problemu, kto będzie chciał ten zawita, a kto nie może lub nie chce to nie musi
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
niestety ale 2 lub 3 dni (zależy kiedy sie przyjechało) dobrej zabawy zaliczone i teraz mozna jedynie czekac na kolejny raz zapraszam do tematu i zachęcam do wklejania zdjęć http://www.golf3.pl/topic...ysa-vt26780.htm