w zeszlym roku chodzily sluchy ze VAG Nysa 2010 sie nie odbedzie a tu prosze niespodzianka.
zapraszam do lektury oraz uczestnictwa w tej imprezie w zeszlym roku bylo zajefajnie mam nadzieje ze i w tym atmosfera sie udzieli uczestnikom i beda sie bawic do bialego rana.
Ja oczywiście będę jak co roku i szczerze to nie spodziewam się od nas z forum dużej frekfencji. Jeszcze raz dziękuję osobom co były za dobrą zabawę, pozdrawiam
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
opolanin, GOLF III 1.8GT, ja rowniez a i Tomasz opolanin w tym roku Karola jedzie ze mna i planujemy zostac na caly weekend moze zgadamy sie odnosnie domku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum