strzeliniasty, z tego co wiem to w cenie wjazdu 30 zł od auta to jest też już za namiot
swatu, z noclegiem to ja pomyślę jeszcze coś
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 1.9 Turbo Diesel + kilka modów Pomógł: 23 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 1711 Skąd: ONY Opolskie, NYsa
Wysłany: 2010-02-24, 09:47
ja na szczęście w tym roku na 99% bede jeszcze w PL więc wiadomo co bedzie a że na miejsce mam kilka kilometrów to nic mnie nie zatrzyma! strzeliniasty, opolanin, może rozbijemy sobie 3 namioty obok siebie?? zdążymy się napić a w niedziele wytrzezwiec i wrócić do domku
kajtek, jestem ZA ale mam plana przyjechac wczesnie by autko postawic przy deptaku zeby ludziska go widzieli hehe zwlaszcza ze bedzie juz skonczony (po blacharce polerce itp itd) a nie jak w zeszlym roku NIE BEDE STAL W LESIE ZA WSZYSTKIMI
kajtek, ba wiadomo, z wami zawsze się chętnie napiję a ja będę chyba w aucie nocował, będzie też krzaku, Grzesiek, Krzysiek, no i swatu, na którego czekam z niecierpliwością
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
swatu, no luzik,
strzeliniasty, najpierw wbijaj 13 do Opola na imprę z Karolą i nocujecie, innej opcji nie ma
GOLF III 1.8GT, krzysiek no przecież to nasi ziomale będą na bramie, da radę a jak wcześniej chcesz wjechać??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum