poszukuje ludzi vwmaniaków do utworzenia grupy świętokrzyskiej
@@@@@@@@@@@@@@@@@
W zwiazku z tym ,ze duza liczba osób została dodana do Grupy Świętkorzyskiej ,a nie bierze udziału w życiu codziennym forum jak i w spotach,nastepuje zmiana weryfikacji nowych uzytkowników.
Osoby które chcą wstąpic do grupy Świetokrzyskiej,powinny udzielac sie na forum .Jak grupa bedzie wygladac zalezy od wszystkich a nie od pojedynczych osób z 1 postem.
Chcecie wstapic do grupy wykażcie się tutaj. Nie wystarczy wchodzić na forum, a grupę omijać szerokim łukiem. Tu też trzeba się udzielać.
zgloszenie do grupy bedzie rozpatrywane prze zmoderatora,i dopiero on zadecyduje czy dana osoba powinna dołaczyc do grupy swietokrzyskiej.
Osoby majace ponizej 10 postów nie beda przyjmowane do grupy.
trzeba się zastanowić, ja narazie uderzam na weselicho, a w niedzile do wawy takze weekend odpada, wogle u mnie z weekendami ciężko bo wtedy pracuje nareszcie cos sie ruszyło w tym temacie
Witam!!! no pomysl bardzo fajny, ale juz wiem ze istnieje klub Volkswagena w Swietokrzyskim i maja wejscia na tor w Miedzianej Gorze. Gadalem raz z jednym klientem: Na spotkanko jak najbardziej chetnie. W kraju bede miedzy 4-26 Lipca Pozdro
_________________ Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
Miedziana gora bardzo dobre miejsce. To trzeba sie zgadac z Tymi ludzmi MTuner, a na tor moze wjechac kazdy czlonek Automobilklubu Kieleckiego tylko z Prezesem trzeba ustalic daty i mozna smigac.
Apropo, byl ktos z Was na Nocnym SuperOESie? Ja bylem.
Troche sie pochwale ze w klasie 1000-1300, nasz team zajal 1 miejsce, z tym ze nie VW a CC [bo lzejszy]
Moze macie Malucha przygotowanego do KJSow do sprzedania? Potrzebuje taka zabawke
Kolejny z pomyslow, mozna sie spotkac w niedziele po 15 na torze i posmigac gokartami, tez dobra zabawa A przy okazji poogladamy swoje autka
jestem za!!! uwiejbiam gokarty bedziemy mieli okazje sie sprawdzic co nas te golfy nauczyly he
jak bede w polsce to skontaktuje sie z tym gosciem i zapytam o klub do ktorego nalezy. Nie mam duzo czasu wiec 13 lub 20 Lipca mozna sie spotkac byloby odjazdowo. Wiem ze klubowicze robia jakies skladki ale nie wiem w jakiej wysokosci-zapytam. Mysle ze latwiej sie zapisac do klubu niz zakladac wlasny co o tym sadzicie??
_________________ Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!