Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4855 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-04-19, 19:13
kto byłby chetny?
[ Dodano: 2010-04-26, 16:46 ] Zwracam sie z zapytaniem do całej grupy swietokrzyskiej .
Co myslicie by robic spoty np. raz w miesiacu sobota lub niedziela.dokładniejszy termin i miejsce byłby oczywiscie wybierany.?
[ Dodano: 2010-04-26, 16:46 ] Zwracam sie z zapytaniem do całej grupy swietokrzyskiej .
Co myslicie by robic spoty np. raz w miesiacu sobota lub niedziela.dokładniejszy termin i miejsce byłby oczywiscie wybierany.?
Ja również jestem za. Z datą to jeszcze muszę pomyśleć, ale myślę że 8 maj byłby ok. Jest to sobota, a teraz to i słońce dłużej świeci. Mi pasi jak ta lala
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
swatu a jak ci mowilam w listopadzie 2009 roku zeby zrobic spotkania regularnie raz na miesiac to sie zdziwiles a teraz taki pomysł no wreszcie, ja jestem jak najbardziej, nam z pascalem obojetne który termin dostosujemy sie, pozdrawiam
_________________ Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą.
Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika.