nie moje podwórko, ale chyba swatu się nie pogniewa, hehehe....
sitek...na poczatek wyłącz CapsLk a impreza pewnie początek kwietnia, żeby było już wiosennie....jak tylko zacznie się pogoda robić ustalimy konkretny termin i od razu pójdą informacje...
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4855 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-02-23, 18:21
czyli wychodzi na to ze kazdy sam dal siebie robi .
No cóz ja powiem szczerze ,że wole jechac do Borek pomimo km ,ze wzgledu na ilosc aut ,tym bardzeij ze impreza jest cały dzien ,mozna usiac pogadac zrobic grilla.
To tyle z mojej strony.
Ja tylko zaproponowałem i tyle. Kto chce to przyjedzie,a jeżeli nie to trudno. Spot nadal aktualny. Jest jeszcze czas na zebranie wszystkich do kupy. Napiszę krótko...
Jeżeli nie będzie minimalnie 5 aut spot odwołany. Z tym że tak jak pisałem. Dogadam się z ziomkiem z grupy świętokrzyskiej z vwgolf.pl i może również jakaś cześć zawita, a może i VAG Kielce zagości. Chciałbym zorganizować coś "grubszego" (biorąc pod uwagę zapał naszej grupy do spotów) i mam nadzieję że mi się uda. Czekam na dalsze zgłoszenia
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
A więć... Rozmawiałem z Delfinem z VAG kielce i myślimy o połączeniu sił i zrobić otwarcie sezonu naszej grupy i VAG kielce. Ma być grubo. Także myślę że minimum 12 autek będzie no i szykuje się niespodzianka, ale narazie nie chcę zapeszać
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!