Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4855 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-02-10, 19:22
OldSchool napisał/a:
Hehe my ostatnio po knajpach urzędujemy.
Choć nie wszystkim się widzą takie spoty ale jakoś trzeba sobie radzić
Będą spoty, będzie integracja %
ja juz na vagu wspomniałem ze mi na tygodniu nie pasuje jedyny termin to sobota i niedziela .
poczekajmy az pogoda sie poprawi to zaczniemy cos modzic z tym rozpoczeciem sezonu;)
Uuuu. Współczuję. Ale xenon ocalał?? Pokaż foto najlepiej
[ Dodano: 2010-02-21, 16:09 ]
Witam!
Wiem że może trochę za wcześnie piszę, ale chciałbym zaproponować zoorganizowanie spotu, a mianowicie otwarcie sezonu. Chciałbym prosić wszystkich o przybycie z grupy świętokrzyskiej i nie tylko. Każdy będzie mile widziany. Tak jak już pisałem wyżej to może za wcześnie ale proponuję miesiąc kwiecień wstępnie. Żeby było ciepło i każdy zdążył z modami na ten czas. Chciałbym na tym spocie zobaczyć minimum 10-12 aut. Zapraszamy również Ostrowiec jak i VAG Kielce. Miejsce już praktycznie wszystkim znane: Parking Miedziana Góra przy torze wyścigowym. Proszę o początkowe wpisanie się na listę, a potem dogadamy dokładny termin i godzinę. Jeżeli ktoś jest na tak to proszę się wpisywać. Pozdawiam
PS. Pamiętajcie to otwarcie sezonu więc liczę na was.
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Yhm. No ja piszę akurat SWATU o grupie świętokrzyskiej (całej) i nie tylko. Jak narazie czekam na dalsze zgłoszenia. Fakt dużo czasu, ale szybko minie, a nie chciałbym później zaraz przed spotem jakiś niedomówień, a tym bardziej że u nas zoorganizować jakiś konkretniejszy spot graniczy z cudem, ale może mi się w końcu uda
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!