Rob mnie zabrakło na forum to i spoty ucichły. Ja słyszałem że w sobotę bezdeszczowo, ale jeżeli coś by się zmieniło to parking wielopoziomówka Tesco tak jak Pascal pisał poziom różowy. Mam nadzieję że do soboty frekwencja będzie wyższa. Odbuduje tą grupę choćbym miał na ch*** stawać
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Ok, czyli w razie deszczu parking tesco, poziom różowy:-) nie Makro tylko TESCO. Jak będzie sucho to Miedziana Góra. Ja Ci Procent chętnie pomogę w odbudowywaniu grupy:-) żebyśmy w przyszłym roku otwarcie VAG-ów reprezentowali liczniej:) dopisywac się ludzie;-)
Mój wytrzyma jeżeli nikt mi w drogę nie wjedzie A tak na serio to szykuje się do remontu więc powinno być ok. Więc wszystko ustalone, a teraz czekamy na dalszą część listy.
[ Dodano: 2010-09-01, 14:51 ]
Przy czterech autach nie widzę sensu robienia spotu. Jeżeli tak dalej będzie odchodzę z tej grupy bo to nie ma sensu
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 695 Skąd: TKI | Kielce
Wysłany: 2010-09-02, 16:38
ja miałem stłuczke ;| ale na szczęście poszła tylko kratka od zderzaka i blenda na ch*j te wysepki robią na skrzyżowaniach ;| to na kiedy spot przekładamy