Jakiś spocik może?? Nie mam teraz neta, ale jak coś to się piszę. Tylko data i godz. I dzwoncie do mnie jak cos by się zoorganizowało bo jak wcześniej pisałem neta nie mam. Golf już dawno po reanimacji więc trza przepalić trochę ON
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Też jestem chętny, może sobota za tydzień? 4 tego września standardowo na miedzianej górze albo na parkingu makro? Ja chętnie przyjadę. Ktoś by się łapał? Jeśli komuś nie pasuje termin to pisać propozycje innych i coś się wybierze wspólnie.
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 699 Skąd: TKI | Kielce
Wysłany: 2010-08-25, 09:16
ja też bym był chetny na sobote za tydzień tylko że jak coś to po południu bo mam szkołe do 14 i mam nadzieje że zrobie uszczelkę pod głowica do soboty bo narazie sie jechać nie da
Jak najbardzej pasuje goldzina 17. Może zjedźmy się troszkę przed. I tak jak zawsze, jak będzie ładnie to na miedzianej a jak będzie padać to na parkingu makro.
[ Dodano: 2010-08-29, 12:43 ]
Ok robimy listę, chętni wpisywać się. Jak będzie mało osób to odwołujemy spota!