2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
darkmen21,
Ja i moi kumple też jedziemy tylko mały problem mam z zalogowaniem na forum golf.pl
My kupujemy dzisiaj bileciki .Jak możesz podaj skąd wyjeżdżacie to sie podepniemy pod sektor i przejazd .
Jedzie Indi + pasażer Alien + pasażer i taki Ł.
Kolega z Gliwic podjedz pod rybnik to sie zabierzesz ze mną .
Silnik: 1.9 TDI (AHU) Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sie 2010 Posty: 201 Skąd: Pszów
Wysłany: 2011-09-08, 17:50
Też się wybieram, ale nie swoim wózkiem... Zabieram się z kolegami seatowcami Może w końcu pogadamy, bo było już kilka zlotów, a jak na razie tylko z kolegą Alienem miałem okazję pogadać