Witam nie wiem czy był juz taki temat ale sprubowac nie zaszkodzi jestem ciekaw czy w Strzelinie i okolicach są jakies osoby z tego bądż innych for ktore mają pasje do VW jeśli tak to prosze o odzew Można by sie ustawić na jakiegoś spota
_________________ Jeden z powodów dla których nie pije jest taki że lubie wiedzieć kiedy dobrze sie bawie.
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
A ja nowy w branży . Dzisiaj oddałem autko do elektryka bo mi prędkościomierz nie hula . Ale panowie mogli byśmy się spotkać a tłum sam się zrobi . Pozdrawiam.
[ Dodano: 2010-08-05, 22:25 ]
Ja generalnie z Wroclave jestem a od nie dawna po ślubie i obecnie w Strzelinie mieszkam. A tak to przeważnie we wrocku się bujam ale fajnie było by pod nosem jakiś znajomych zapalaczy poznać
Ryba_Pl, No to swietnie termin w ta sobote po poludniu co wy na to panowie MIejsce niech pan Ryba zapoda a ja z opolaninem podbije na ustawione miejsce
_________________ Jeden z powodów dla których nie pije jest taki że lubie wiedzieć kiedy dobrze sie bawie.
W tą sobotę odpada i niedziela także powód pracuje dojeżdżam do wrocka 12 godz. tyry . Ale dzisiaj będę miał grafik na przyszły tydzień to napisze kiedy mogli byśmy się spotkać, oki . A miejsce to chyba rynek w Strzelinie.
Ryba_Pl, opolanin, Sorki ale teraz dopiero w temat zaglądłem w sumie to w ten week tez za bardzo czasu nie miałem ale teraz urlopik wiec czasu az nadmiar takze mowie chopy kiedy co i jak i bedziem myslec
[ Dodano: 2010-08-13, 13:36 ]
NO widze ze zadnego zaciekawienia w temacie
Ryba_Pl, Panowie Porponuje najblizszy piatek badz sobote godzina 14 orlen w strzelinie czas sie spotkac i pogadac a i moze jakies interesy ubic mowic znajomym im nas wiecej tym lepiej mozna podesłac linka na inne fora zapraszam ludzi oraz auta nie tylko z grupy VAG