chlopaczki ja juz raczej golfem nie wpadne na zlot. wczoraj skrzynia padla i nie bede jej raczej naprawial. golfik jest na sprzedaz na oto moto i tuta w dziale sprzedam. ale moze wpadne octavka hehe. tylko kiedy i gdzie. moze by w jakiejs dobrej knajpie np pokusa na os.beskidzkim w bb? bo na polu to lipa.
.. a ja się już ponad pół roku wybieram na jakiegoś spota ale mój goferek nie coś szczęścia zwłaszcza w zimie... w listopadzie zarwałem pobocze i od tego czasu mi coś stuka w zawieszeniu i nie mogę zdiagnozować co to jest. Wylany przymarznięty amor tylny co pozwala mi się poruszać tylko jak jest powyżej zera... a na dodatek początkiem stycznia mała stłuczka z matizem na lodzie.... tak więc autkiem poruszam się tylko jak to jest niezbędne... czekam niecierpliwie na wiosnę
Pod takim hasłem mieliśmy spotkanie 10.01.2010r. w Bielsku Białej na parkingu koło Gemini
Frekwencja dopisała Jako że nie byłem organizatorem to też się nie wychylałem za bardzo Byłem jako jedyny z www.golf3.pl