Wysłany: 2009-10-27, 22:14 Spot VAG Małopolska KRAKÓW
jest ktos chętny na spocik w KRK
(termin i szczegoły do obgadania )
18.11.2009
spot grupy VAG małopolska jest w przyszła niedziele 22.11.2009 w Krakowie na parkingu C.H Krokus (dawniej Geant) ul.Bora Komorowskiego vis a vis wjazdu na parking poziomowy Krokusa godzina 16
spot grupy VAG małopolska jest w przyszła niedziele 22.11.2009 w Krakowie na parkingu C.H Krokus (dawniej Geant) ul.Bora Komorowskiego vis a vis wjazdu na parking poziomowy Krokusa godzina 16
no to bede na 100% obecnosc obowiazkowa:) akurat mam wolne po sluzbie... juz myslalem ze mi przejdzie kolo nosa tylko ciekawe czy duzo osob bedzie heh..
Jak będzie dobra pogoda to też chyba wpadne, ale jak będzie padać to nie jade, bo mam założone zajebiście śliskie zimówki, o czym sie dzis przekonałem...
Nie nie pogoda musi byc juz zamowilem na weekend pogode heheh nie no jak bedzie lac to trudno wpasc wpadne a ty nie musisz szalec powoli tez sie da jezdzic.... szkoda ze sniegu nie ma bo byloby sie gdzie tam pokrecic ehheh
Na letnich sie jakos pewniej czuje
Jednego nie czaje. Czy w małopolsce są tylko 3 osoby które są zarejestrowane na tym forum ? Tak jakos ta małopolska milczy w przeciwieństwie do reszty...