Okej, czyli co do Jelonki jesteśmy umówieni a co z Wrocławiem? była propozycja 9.01 ale jakoś nie widziałem, żeby ktoś sie do tego ustosunkował
Widze, że koledze Strzeliniastemu nie pasuje niedziela... mi pasują oba dni więc pozostawiam wybór innym
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 313 Skąd: Grudza
Wysłany: 2010-01-03, 21:19
no to trzeba pomyslec czy w niedziele czy jednak na sobote mi tam oba dni pasuja ale jesli przeniesiemy na sobote to ja moge byc tak na 14.30 bo koncze co sobote prace o 13ej wiec jeszcze troche czasu jest na ustalenie konkretnego dnia i godziny tak zeby kazdemu pasowalo teraz czekam na opinie innych pozdrawiam
No, na tame można śmignąć i ustawić sie jeden za drugim:D (tylko tam zakaz zatrzymywania sie chyba jest o ile pamiętam) ale co tam heh tzn. jeśli byśmy chcieli na samą tame wjechać... bo tylko obok jest parking...
Silnik: 1,6 75KM Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 230 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-01-03, 21:57
No co Ty ten zakaz stoi tam tylko dla ozdoby chyba w czasie wakacji normalnie tam autami stawaliśmy na końcu tamy ....jak będzie pogoda to można podjechać bo jest blisko
tylko nie smiac sie z mojego maskowania dziury na blotniku
i czy moge sie z kims ugadac zeby mnie odebral z wlotu w jelonce lub podajcie adres gdzie to bedzie to w navi sobie wklepie i dojade a wy nasluchujcie dzwieku haha
I w dodatku go nie widać jak sie wjeżdża na tame albo po prostu jak pogoda nie bedzie dobra to zostaniemy na parkingu ewentualnie można podjechać na parking piętrowy, przy okazji fajnie fotki by sie porobiło
Silnik: 1,6 75KM Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 230 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-01-03, 22:16
strzeliniasty >>> ul. Jana Pawła II 51 , jak masz wlot do jeleniej to odrazu zauważysz ten hipermarket to jest na samym początku jelonki , nie sposób nie trafić .. co do parkingu piętrowego to też można podjechać ugadamy to wszystko jeszcze
strzeliniasty adresu to nie znam ale jak wlecisz do Jelonki wjedziesz na Aleje Jana Pawła II i przy samym wlocie po prawej stronie będzie Carrefour ---> na parking wjeżdżasz skręcając na pierwszym skrzyżowaniu w prawo i potem drugi zjazd znów w prawo ( pierwszy prowadzi na stacje paliw ) ---> przejedziesz ok.100m i na prawo bedzie już parking mam nadzieje, że jasno wytłumaczylem