koralgols, LukTychy, Moto, zawsze są chętni a potem nikt nigdzie nie jedzie, nasze forum jest specyficzne jako jedyni ze śląska nie potrafimy się spotkać, jakas masakra.
koralgols napisał/a:
może jeśli wam pasuje tak w sobote 18.06.2011 na parkingu m1 w czeladzi?
uważam to za nizbyt dobry pomysł, gdyż w tej godzinie w tym miejscu bedzie cały parking zawalony "zakupowiczami".
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
wg mnie to i tak mało osób tu zagląda (chodzi mi o ten temat) koralgols zaby nie było tak jak u nas 3 auta i finish. Poczekajmy troche i tsha miejsce dobrac zeby było na środku sląska i nie było tam tłoczno...jakiś zamek albo coś ... tsheba pomyśleć pozdro
_________________ ja jeszcze musze pojechać...yyy...tam
no oko... tylko nie wiem jak ja będe z czasem jak zacznie się montaż coolera itp to będe uziemiony a jeszcze w niektóre weekendy uczelnia.... no ale czekam na dalsze propozycje