kajtek, eeeeeeeeee jezdze codziennie ulica z bielan do centrum i powiem ci ze eeeeee waskim hokejek haczylem jest tak nierowna droga dziurawa itp itd zostaniemy przy electroworld ( na kebaba blisko haha)
A ktoś będzie leciał z Wrocławia, bo może byśmy pojechali w kilka aut?
I taka mała sprawa, czy ma ktoś zapożyczyć za jakąś flaszeczkę bre na 17 kwietnia? bo jade na mały spot i ma być sesja, a u mnie maska trochę poobijana od kamieni, więc bra przy ładnie zasłoniła wszystko? znalazłby się ktoś kto pomoże
chłopaki mam taką proźbę dali byście mapkę dojazdu sam jeszcze prawa jazdy nie posiadam dopiero wyrabiać będę ale bym poprosił kolegę to bym podjechał z miłą chęcią z góry pozdrawiam
kania25, tutaj http://www.zumi.pl/trasa....234-235-232-246 masz drogę z Wałbrzycha na Bielany Wrocławskie, później powinieneś już znaleźć ElectroWorld. Zapytaj się, może ktoś jedzie gdzieś z Twoich okolic to byście razem przyjechali.
Jak tam na tydzień przed spotem wygląda skład ? Dalej wszyscy aktualni co są na liście? Z mojej strony narazie aktualne, i nawet może uda mi się zabrać ze sobą kolegę z klubu Golfa .