Silnik: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 50 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-23, 07:39 Radom zyje?
Witojcie:) Mam pytanko..Mianowicie,czy Radom zyje..Czy w radomiu jest jakas grupa/squad ktory pomyka golfikami ?;> Moze zrobimy wspolny spot co ?;> jakies ognicho czy cos gdzies do Radomia blizej wiec mozna np na jeden dzien przyjechac posiedziec pogadac..zrobic przejazd przez miasto zezrzec i do domku Co Wy na TO ?:D
_________________ Moje życie to te krótkie chwile na trasie.Nic innego się nie liczy.Przez te 10 sekund albo i mniej...
jestem wolny...
temat został poruszony:) teraz trzeba czekać na odzew:)
[ Dodano: 2008-05-12, 13:52 ]
odzew nastąpił dość szybko, oto odpowiedź:
"No shift no to myśle że to odpowiedni czas żeby zorganizowac wspólne spotkanie VAGOWCÓW , jeżeli byśmy zadziałali szybko to np. 22.05 (Boze Ciało)_ mozna by coś takiego zorganizować , ponieważ my w tym czasie organizujemy spotkanie w Radomiu ok godz.11, puzniej Pionki,Kozienice - przelotny spot z kolegami z Klubu i na zakączenie organizujemy niedaleko Kozienic w lesie Żródełka Królewskie grill i integracje , jezeli byliby zainteresowani to można wspólnie się zapezentować, chyba że to krótki czas na zebranie takiej ilości chętnych - ale jeżeli ktoś ma niedosyt (brak majóVWki) to dałby rade a taki dzien jak 22 raczej jest wolny, więc pisz szybko i daj linka to my podkręcimy temat, od nas będzie ok 25-30 autek - jeżeli dołączyło by się do Nas przynajmniej drugie tyle było by to fajne wydarzenie, na które -gdybyśmy wiedzieli wcześniej można by było jakąś lokalną telewizje i gazete zaprosic..."
Witam i Zapraszam do Radomia na spot Wszystkich Klubowiczy tjw. zedytowany mój post przez kolege Shift-a - info itp., zapraszam również do odwiedzin naszej strony www.VAGRADOM.pl i naszego forum www.vwradom.fora.pl - jesteśmy klubem zżeszającym auta z Grupy VAG ,
Radom żyje i to jak ...
Chętni na przyjazd 22.05.2008r. Wpisywać się na liste:
1....
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Panowie co myślicie na temat jakiegoś spotu w przyszły weekend? Od nas czyli sko i starachowice jest 2-3 chętnych jak na razie i prowadzimy rozmowy z kolegą Baran. od nas z forum. Co Wy na to?