_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Pro100, nowy staw jedno dniowy , ejjj Panowie ostatnim razem tyle osob sie pisalo na spot pomorski i co ? tylko pare autek bylo ,jak ustalicie jakis kakretny termin spotu pomorskiego to i ja bede ale tak to nawet sie nie udzielam
Pro100, kazdy sie pisal po 10 razy ze na 100% bedzie i byl termin taki zeby kazdemu pasowal wiec chyba kazdy potrafi sobie ustalic dzien w ktorym nic nie musi robic , nie ważne, ustalicie jakis termin to i ja sie z wielka chęcią pokaże moze w końcu vr-em
Silnik: 1,9 TD AAZ Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 711 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2010-02-28, 23:15
Jak zrobicie to w weekend i o jakiejś ludzkiej godzinie to i nawet ja z chęcią bym wpadł choć przy was to jak emeryt tam będę wyglądać A ostatnio w tygodniu zrobiliście i o takiej godzinie że nie miałem szans dotrzeć.Miejsce pasuje takie jakie było albo np nie wiem skwerek w Gdyni czy coś ale w weekend.