panowie taka mała propozycja moze spodkamy się o 15 tam na tej stacji paliw bodajże lukoil na wjeżdzie i wtedy pojedziemy na parking wiadomo duża powierzchnia zebyśmy się potem nie szukali co wy na to?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: Lezy na Palecie Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 1276 Skąd: GSL
Wysłany: 2010-08-23, 19:01
Radi mk3, radi wiem tylko tyle
Cytat:
GTI Team Lębork wspólnie z willą Babilon zapraszają na drugą edycję spotu, który odbędzie się w sobotę 28 sierpnia właśnie w Willi Babilon w Lęborku.
Formuła ich spotu jest odmienna od typowego spotu - nie jest organizowana na placu/parkingu/lotnisku, tylko w lokalu. Tutaj można poznać więcej szczegółów o miejscu, gdzie odbędzie się spot: http://www.willababilon.pl/
Lokal robi dobre wrażenie, parking jest równiutki i ogrodzony, można posiedzieć zarówno w środku jak i na zewnątrz.
Koszt wjazdu to 20 zł od osoby, przy czym w tą cenę wliczony jest dwudaniowy obiad oraz piwo/napój. Zbiórka zaplanowana jest na godzinę 19 na Statoilu w Lęborku, skąd wszyscy uczestnicy wspólnie przejadą do Babilonu.
To będzie druga edycja ich spotu. Byłem na pierwszej i przyznam że brakowało tylko jednego - frekwencji... Organizatorzy liczą że tym razem będzie nas więcej.
Zaplanowane są konkursy, między innymi na auto spotu (wybrane w głosowaniu uczestników), a nagrody są rzeczywiście atrakcyjne.
PS: a podziewalem sie i tu i tam glownie na zlotach mozna bylo mnie spotkac. ale spoko juz jestem troche auto ma inny wyglad ale otym potem