dobra mi pasuje piatek o 1715 i bede na 100 % pozdro...
[ Dodano: 2008-11-17, 09:45 ]
koledzy z Płocka moze umowimy sie na jakims cpnie i polecimy wszyscy razem do Lacka???
[ Dodano: 2008-11-17, 13:37 ]
mam propozycje: moze spotkamy sie w Płocku na Sobótce? Sobótka jest nad Wisła łatwo jest dojechać i tam jest fajny parking wiec można tam sie spotkać co Wy na to??? albo tez można sie spotkać na parkingu koło stadiony Wisły Płock ale to już wasza decyzja piszcie...
Panowie może jednak zostańmy przy Hali Łąckiej , ponieważ teraz sobie przypomniałem że kolega czorny27- ma golfika na gwincie całkiem dobrze skręconego w dół i obawiam się że może mieć kłopoty tam na odcinku gdzie robią dojazd i są te płyty betonowe (sam passatem na seryjnym zawiechu tam skacze ostro). Więc może jednak Łąck 17:15 ?
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
no przyznam że siedzi na glebie... aż za bardzo ;d pamietam jak wracalismy z miałkówka w gostyninie na przejeździe kolejowym czorny prawie w miejscu stał ;d
Pikuś, heeee no wiesz teraz jest tylko jakies -45/-45 wiadomo zima idzie poza tym setup zimowy czyli stalki w czarnym macie no ale postaram sie go troche skrecic
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!