SoftRM, najpierw dzielicie Grupę Opolską na 2 fora a potem robicie zloty międzyforumowe, dziecinada.
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
SoftRM, najpierw dzielicie Grupę Opolską na 2 fora a potem robicie zloty międzyforumowe, dziecinada.
co masz na myśli ?
dzicinada ?
nasze drogi się rozeszły , to są teraz inni ludzie inne fora .
Proszę nie identyfikuj nas z Grupą Opolską z VWGolfa .
Czy ty masz coś przeciwko że coś się w naszym województwie organizuje ?
SoftRM, wszyscy wiemy czemu te drogi się rozeszły i to było do przewidzenia ale jak kupię nową furę to wbijam do Was na zlocik.
Radek nie mam nic przeciwko
Dziecinada jak dla mnie, odejść z jednego forum, planować nowe forum z Krzakiem a potem robić wspólne zloty ale to jest moje zdanie.
A może jak Was mam teraz nazywać??
Opolski VAG??
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
SoftRM, wszyscy wiemy czemu te drogi się rozeszły i to było do przewidzenia ale jak kupię nową furę to wbijam do Was na zlocik.
Radek nie mam nic przeciwko
Dziecinada jak dla mnie, odejść z jednego forum, planować nowe forum z Krzakiem a potem robić wspólne zloty ale to jest moje zdanie.
A może jak Was mam teraz nazywać??
Opolski VAG??
Tomek
1.drogi się rozeszły wiadomo czemu ok
2.forum nie było planowane musieliśmy sobie znaleźć nowe miejsce , sam wiesz dlaczego
3.wspólne zloty - oczywiście nikt z nas nie obraził się na forum , więc dlaczego użytkownicy nie mogliby skorzystać.
4. oczywiście że opolskiVAG , nie skromnie powiem widziałeś kiedyś aby w środku tygodnia
na spontana przyjechało 18 aut ? więc wpadaj sam ocenisz , ja sam jestem zdziwiony że to się tak rozkręca .
SoftRM, Radek wpadnę jak kupię brykę nawet poproszę Cię o pomoc
Ja proponuję koledzy z forum i z "reala" , podzieliło się chodź ja na każdym jestem ale nie zmienia to faktu że znajomości mają być inne??? Ludzie ci sami tylko gdzie indziej piszą
opolanin napisał/a:
wpadnę jak kupię brykę
a czy tylko samochód się liczy??? Zadzwoń Tomku jak będziesz miał czas to podjadę po Ciebie i pojedziemy razem
shibbyOP, Grzesiek dobra ok. Jak będę miał czas.
Ale wiesz nie ma to jak swoją bryką.
opolanin, jesli moge wtracic to z mila checia zapisalbym sie do waszego "stowarzyszenia" dobrze wiesz ze dolnoslaska ma problemy z organizacja a czesto przyjezdzalem do was by popracowac przy samochodzikach w nysie tez trzymalem sie z wami poprostu ciesze sie ze was poznalem i tyle
teraz wrocilem do VW wiec i okazji do spotkan bedzie wiecej
tylko nie wiem czy moge zapisac sie do waszej grupy skoro nie jestem od was z rejonu (wiadomo o co kaman)
JEŚLI POGODA DOPISZE
po zakończeniu Spotu
razem w kolumnie, będziemy mogli pojechać do Dobrzenia Wielkiego nad jeziorko
http://maps.google.pl/map...7,0.308647&z=12
czyli kto chętny to zabieramy grille