tomekk1986johny, z Częstochowy jedziesz na Łódź ... potem najlepiej na Kutno , potem do Gostynina .. i z Gostynina na Lucień ... w Lucieniu odbijasz w lewo na jedynym skrzyżowaniu w Lucieniu i cały czas prosto
Silnik: ABD
Wysłany: 2008-08-08, 15:52
OK proszę Państwa - jutro wyjeżdżamy na urlop. Na zlocik będziemy jechać w piątek bezpośrednio z Wybrzeża (jakby ktoś z północy okolice Słupska chcial dołączyć). W razie gdyby coś się działo o czym warto będzie nas poinformowac proszę o kontakt pod numerem 504 197 022 (jakby co mam kom do Adiego)
Do zobaczenia zatem!
tomekk1986johny musisz się kierować cały czas na gdańsk (przez łódź niestety się przemęczyć alejami włókniarzy), przy castoramie na światełkach polecieć w lewo, znajdziesz się na drodze, którą wylecisz na zgierz. W zgierzu za makiem odbijasz w prawo na kutno i cały czas trzymasz się drogi z pierwszenstwem.
Ja będę jechał w piątek, zawsze możemy się gdzieś spyknąć (na obwodnicy kutna jest orlen) i polecimy dalej we dwóch (zawsze raźniej, a ja okolice znam doskonale).
tomekk1986johny, ja bede jechal na łodz wiec mozemy sie styknac pod piotrkowem z tego co dobrze pamietam lub gdzies w jego okolicach pozniej wychaczymy Tomka i bedzie juz jakas karawana jakby co to moj nr gg 3011991
_________________ my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
fajna inicjatywa mam nadzieje że uda mi się wybrać ale nie na 100% dwie osoby i namiot. Szkoda bo jednak troche daleko ale trzeba zaciągnąć pasa i heyah!!!!
czy gril to bedzie wspolny czy kazdy mam wziasc wszystko swoje??? takie szczegoly tez trzeba okreslic zeby pozniej nie bylo hehehe a jakis browarek to mozna normalnie wziasc i przewiesc?? pozdro
czy gril to bedzie wspolny czy kazdy mam wziasc wszystko swoje??? takie szczegoly tez trzeba okreslic zeby pozniej nie bylo hehehe a jakis browarek to mozna normalnie wziasc i przewiesc??
najlepiej jak będzie każdy miał swój bo my raczej nie zapewnimy dość dużego Grila zeby tyle szamy weszło co ludzi będzie, hehe
a browar i reszta każdy we własnym zakresie