A ja mam taki pomysł. Może by zorganizować jakiegoś laptopa z VAGiem na zlocie... na pewno sporo osób nie ma dostępu do tego a chciało by posprawdzać co z ich autkiem... dodatkowo inne osoby są zorientowane w tym programiku i mogłyby służyć nieocenioną informacją dla innych (np. dla mnie ) osób... co o tym myślicie
lukas2087, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... ale mysle ze ostatnim zlotem to to nie bedzie.. jesli zainteresowanie ludzi bedzie duze to z powodzeniem mozna organizowac tkaie cos przynajmiej co rok poczekamy zobaczymy
Wysłany: 2008-07-19, 12:52
Panowie prozsze pisać na temat, tu wpisujemy tylko obecnosc na ZLOCIE 4um
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1384 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-07-20, 01:52
adi - relax ... zamiast kombinowac - zróbcie zlot na vwmanii - termin dobry weekendowy - a i oglądac co będzie
przezyłem 8 zlotów ogolnopolskich i z doświadczenia wiem że róznie to bywa z frekwencją - ludzie deklarują obecnośc - ale nigdy nie zdarzyło się żeby zadeklarowana ilośc ludzi stawiła się na zlot
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4