logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
NYSA 6-7 czerwiec 2009
Autor Wiadomość
opolanin 
Junior Admin

Silnik: DIESEL
Wysłany: 2009-02-22, 14:06   NYSA 6-7 czerwiec 2009

witam szukam chętnych z tego forum na trzeci dwudniowy zlot aut grupy VAG, który odbędzie się 6-7 czerwca w Nysie nad jeziorkiem, są miejsca na namioty rezerwacja noclegow pod nr (tel. +48 77 431 00 78 - w sezonie letnim; +48 77 433 20 26)
info o ośrodku
http://www.nor.nysa.pl/?id=p0604

wstęp na teren ośrodka 20 zeta, ludzie z kartą vw klub polska wjazd free
na terenie ośrodka będzie hamownia najazdowa http://agma-tuning.pl/index.php?id=4 a Ci co chcą z niej skorzystać to płacą 50 zeta właśicielowi
a teraz trochę o przewidzianym programie:
16/16;30 -rzut tarcza hamulcową
godz 17;30- zmiana koła na czas
godz 18:00/18:30- najniższe auto zlotu
(opcjonalnie)godz 19-najgłośniejsze audio
po tym ok 20:00/20:30 najładniejsze auto zlotu
oczywiście na zwycięzców konkursów nagrody
po konkursach wspólny grill i niedziele zostawiam na odpoczynek

sponsorzy:
mapet-tuning www.mapet-tuning.com pozdro dla Mapeta
carshop http://www.carshop.webd.pl/
więcej info w pózniejszym czasie

Myślę ze frekfencja golfomaniaków z tego forum będzie większa niż w tamtym roku i będę miał zaszczyt was poprowadzić na super zlocik
Oto jak było rok temu i namiastka jak ten ośrodek wygląda:
http://www.youtube.com/wa...LXG44lmjo8&NR=1

Regulamin III zlotu aut z grupy vag organizowanego prze opolska grupę vw golf Nysa 2009

1. Zlot jest imprezą nie komercyjną organizowaną przez opolską grupę forum vwgolf.pl.
2. Niniejszy regulamin obowiązuje wszystkich uczestników, którzy będą uczestniczyć w zlocie zarówno w części sprawnościowej jak i integracyjnej.
3. Wjazd na teren imprezy osoby niepełnoletniej jest możliwy tylko z pełnoletnim opiekunem, z zastrzeżeniem że opiekun bierze za osobę niepełnoletnią pełną odpowiedzialność.
4. Niedostosowanie się do Regulaminu skutkować będzie upomnieniem, a w przypadku powtórzenia się sytuacji, wydaleniem z terenu zlotu bez prawa zwrotu poniesionych kosztów. W przypadku zdarzeń zagrażających zdrowiu i życiu uczestników, i osób postronnych, organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wezwania Policji lub innych służb porządkowych.
5. Organizator imprezy nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek przedmioty pozostawione na terenie imprezy.
6. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonania zmian w przebiegu imprezy z powodów nie przewidzianych.
7. Uczestnicy winni zachować szczególną ostrożność w związku z obecnością na zlocie pojazdów mechanicznych. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za wszelkie urazy, których uczestnicy mogli doznać podczas trwania zlotu. W miejscach wyznaczonych do prób sprawnościowych jest kategoryczny zakaz poruszania się pieszo osób nie biorących udziału w konkurencji i/lub w jaki inny sposób nie związany ze startującym.
8. Wszyscy uczestnicy zlotu zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania poleceń wydawanych przez Organizatorów zlotu
9. W związku z klauzulą w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia Komunikacyjnego wyłączającą odpowiedzialność Ubezpieczyciela z tytułu Odpowiedzialności Cywilnej oraz AutoCasco w przypadku wykorzystywania pojazdu mechanicznego do prób sportowych za wszelkie szkody w mieniu wyrządzone przez pojazdy Organizator nie ponosi odpowiedzialności. W takiej sytuacji poszkodowany winien dochodzić swoich praw bezpośrednio u sprawcy szkody.
10. Uczestnicy, którzy uiścili wszelkie opłaty związane z pobytem na terenie zlotu, mają prawo do przebywania na jego terenie, także po zapadnięciu zmroku, a także do korzystania z przewidzianych atrakcji.
11. Uczestnicy mają prawo do wszelkiej pomocy ze strony Organizatorów związanej z formalnym pobytem na terenie zlotu.
12. Każdy uczestnik zobowiązany jest do zachowania czystości w miejscu pobytu.
13. Uczestnicy przebywający na Zlocie w towarzystwie zwierząt zobowiązani są do przestrzegania wszelkich wymaganych prawem środków bezpieczeństwa. Jednocześnie odpowiadają oni za wszelkie szkody wyrządzone przez podopiecznych
14. Zabrania się pod konsekwencjami zawartymi w pkt 4. niniejszego Regulaminu, naruszać nietykalności fizycznej innych uczestników zlotu, jak i osób postronnych, a także dewastacji mienia ruchomego i nieruchomego, jak również środowiska naturalnego w miejscu trwania zlotu. Za jakiekolwiek dewastacje mienia do odpowiedzialności zostaną pociągnięci przez Organizatora uczestnicy wobec których zachodzi uzasadnione podejrzenie udziału w dewastacji.
15. Zabrania się pod konsekwencjami zawartymi w pkt. 4 wnoszenia na teraz zlotu narkotyków i innych środków odurzających.
16. Na terenie zlotu obowiązuje ograniczenie prędkości do 20 km/h. Nakazuje się zachowanie szczególnej ostrożności oraz bezwzględny zakaz niebezpiecznych manewrów, "palenia gumy",
17. Jakakolwiek próba uruchomienia pojazdu mechanicznego przez osobę będącą pod wpływem alkoholu skutkować będzie natychmiastowym odebraniem kluczyków do czasu wytrzeźwienia, lub w przypadku odmowy wręczenia kluczyków, wezwaniem Policji. Dotyczy to sytuacji, kiedy osoba nietrzeźwa uruchamiając samochód spowodowałaby realne zagrożenie dla zdrowia i życia lub mienia pozostałych uczestników zlotu. W tym momencie za kryterium trzeźwości uznaje się wynik przenośnego komercyjnego i nie homologowanego testera trzeźwości powyżej 0,2 promila.
18. Na terenie zlotu i terenie przyległym obowiązują przepisy kodeksu ruchu drogowego.
19. Wszelkie sprawy nie objęte niniejszym regulaminem pozostają w gestii interpretacji przez Organizatora zlotu.
20. Decyzja organizatora zlotu jest decyzja ostateczną.
21. Każdy uczestnik sprawnościowych zobowiązany jest do bezwzględnego podporządkowania się osobom prowadzącym konkurencje pod rygorem pkt 4. niniejszego Regulaminu.
22. Każdy uczestnik zobowiązany jest do zachowania szczególnej ostrożności podczas konkurencji.
23. Organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia z zawodów uczestnika, co do którego istnieje realne uzasadnienie, że naruszył zasady niniejszego Regulaminu, a ustalenie ww. naruszenia nie jest możliwe w trybie natychmiastowym.
24. Uczestnictwo w zawodach jest dobrowolne i odbywa się na wyłączną odpowiedzialność uczestników.
25. W miejscu przeznaczonym do zawodów, uczestników zawodów obowiązuje całkowity zakaz spożywania alkoholu oraz zażywania środków odurzających, pod rygorem wezwania Policji.
Ostatnio zmieniony przez opolanin 2009-05-14, 18:50, w całości zmieniany 6 razy  

Groch367 
Grupa Opolska

Silnik: 1Z 1.9TDI
Wysłany: 2009-02-22, 14:17   

jestem za tylko nie wiem czy praca mi pozwoli ;-)

opolanin 
Junior Admin

Wysłany: 2009-02-22, 14:20   

Groch367, Łukasz dlatego już teraz daje info by móc załatwić sobie wolne

andrzej4286 
Grupa Dolnośląska

Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2009-02-23, 17:46   

ja sie pisze na ten zlocik na 90% :-)

kajtek 
VW PASSAT B5 TDI, 2000r

Silnik: 1.9 TDI 115KM 310NM [ATJ]
Wysłany: 2009-02-23, 18:03   

NYSA :roll: super zlocik :!: w tamtym roku byłem dopiero po pracy tylko na jakieś 2 h, a w tym najprawdopodobniej nie będzie mnie wcale z powodu wyjazdu za granice :kwasny: ale każdemu z forum kto tylko może polecam bo naprawde warto :super:

PiJey88 
Administrator
Jest nisko - jest fajnie !

Silnik: 2.8 VR6 (AAA)
Wysłany: 2009-02-23, 18:05   

w tym roku i Grupa warszawska powinna się doturlać :ok: jeszcze o tym nie wiedzą, ale ja ich namówię :super:

opolanin 
Junior Admin

Wysłany: 2009-02-23, 18:11   

PiJey88, o nie wierzę, napisz to jeszcze raz bo chyba mnie wzrok okłamuje :lol: :lol: zapraszam serdecznie

kajtek dla Ciebie bedzie obszerna fotorelacja i trochę video, nie zapomnę o Tobie

kajtek 
VW PASSAT B5 TDI, 2000r

Wysłany: 2009-02-23, 18:16   

PiJey88 napisał/a:
w tym roku i Grupa warszawska powinna się doturlać

że powinna to my wiemy hehehe, każda grupa powinna sie zjawić :-P
apropo grup, dolny śląsk bez żadnego zapraszania i namawiania ma sie zjawić, w ramach rewanżu ;-)

[ Dodano: 2009-02-23, 18:18 ]
opolanin, na Ciebie zawsze moge liczyć :hurra:

Chudy87 

Silnik: 1.9 TDI 90KM
Wysłany: 2009-02-23, 18:21   

kurde pojechałbym sobie na większy zlocik ale troszke dalek jak dla mnie :)

opolanin 
Junior Admin

Wysłany: 2009-02-23, 18:23   

Chudy87, pakujcie się w kilku do jednego auta i bedzie taniej

strzeliniasty 
Grupa Dolnośląska

Silnik: 2.0 8V (AGG) 115KM
Wysłany: 2009-02-24, 16:55   

ja rowniez sie pisze na 90%

Fasol
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-25, 17:54   

PiJey88, ja też się podłączam ,termin mi jak najbardziej pasuje :super:

dr.pajchiwo 
Bartolini

Silnik: 1,9 GTD
Wysłany: 2009-02-28, 18:22   

w tamtym roku brakowalo Volkswagen Tema Lodz. Mialem przyjechac ale jak sie okazalo to niestety nie moglem. Na dzien dzisiejszy powinienem sie zjawic. Jeszcze swoja obecnosc zadeklaruje blizej imprezy. Kajtek moze wczesniej w Prudniku sie spotkamy jak w tamtym roku? Pozdro Opolanin i Kajtek :-D

poostek88 
WWY

Silnik: 1.9 sdi
Wysłany: 2009-03-01, 14:48   

PiJey88 napisał/a:
w tym roku i Grupa warszawska powinna się doturlać :ok: jeszcze o tym nie wiedzą, ale ja ich namówię :super:

ja sie turlam z wami :-P

kajtek 
VW PASSAT B5 TDI, 2000r

Wysłany: 2009-03-03, 11:35   

dr.pajchiwo napisał/a:
Kajtek moze wczesniej w Prudniku sie spotkamy jak w tamtym roku?
chciałbym bardzo ale w piątek wyjeżdżam za granice na kilka ładnych miesiecy wiec nie ma szans :-( nie wiem jeszcze czy w Nysie bede na zlocie (może sie uda i zjade a może nie)

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu