kruchy, no liczę że tym razem browca się napijemy, nie tak jak we Wrocku
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Panowie i Panie wszystko się pięknie układa i jak na razie prognoza jest następująca: jeżeli uda mi sie poskładać vrke to na 100000% jestem więc na razie zapowiadam sie na 90% że przybyje w końcu to tylko 30km W tamtym roku co prawda nie dotarłem tylko ze względu na powazne pocałowanie słupa przez golfa ( do dnia dzisiejszego mam lęk) btw... fajnie by było gdybyśmy np spotkali sie w Prudniku zrobili powolny objazd miasta mk3-kami i razem jako przedstawiciele www.golf3.pl udali sie do Nysy ...
_________________ Dobra gleba nie jest zła.... pod warunkiem, że leży na niej Volkswagen Vr6 !!!!
Groch367, ja w maju zajmuję sie goferem a w czerwcu na zlocik i widzimy się tam