impreza gruba 2 pierwsze miajsca za rok bede napewno tyle bbs rs naraz jeszcze nie widziałem
tak a pokaz mi gdzie masz te RS? ja widziałem tylko jedne i to repliki
proszę bardzo
na ostatnim sa dwa golfy ten po lewej i ten co stoi od frontu tylko z tego ujecia nie widać ale mial z fioletowym srodkiem w dodatku obok mnie stał jeszcze chłopak który miał też ale zapomniałem o aparacie czyli łącznie 6 kompletów:p
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
opolanina pamietam nasza rozmowę jak przez mgłe (choc bardziej powiedział bym ze przez alko ) a ciebie strzeliniasty kompletnie nie widzialem choc byłem tam prawie od samego początku do prawie samego końca
pierwsze miejsce w niskości auta wynik 0mm i najgłosniejsze 142,9dB ale nie powiem mocno mnie gonili golfami drugie miejsce mial 142,8 na przyszły rok trzeba coś podkrecić bo chłopaki sie deklarowali że mi nie odpuszczą
paulwroc, ja też dziekuję, puczek, no miałeś niezle już hehe ale pełna kulturka na zlocie, pozdrawiam a Twoje auto wymiata
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
puczek, i widzisz chopie tu pokazałes ze nie masz pojecia o czym piszesz to nie jest zaden RS ty RM
RS jest felga trzy czesciowa skrecana natomiast RM dwu i maja inny wzor i całkiem inne delke
puczek, i widzisz chopie tu pokazałes ze nie masz pojecia o czym piszesz to nie jest zaden RS ty RM
RS jest felga trzy czesciowa skrecana natomiast RM dwu i maja inny wzor i całkiem inne delke
mam pojęcie o czym piszę felgi bardzo niewiele sie różnia i prócz 3 lub 2 cześciowej konstrukcji różnią się też deklem bo jeden jest wkręcany (RS) a drugi wciskany (RM) ale tego nie widac z zewnątrz choc wzory dekli faktycznie się różnią nieznacznie tak czy siak nie widzę znaczącej różnicy bo jedne i drugie powodują u mnie uśmiech na twarzy
puczek, widze poczytałes lekture po tym jak zwrociłem ci uwage nie zmienia to faktu iz nie miałes wczesniej pojecia i nie miał bys dalej zreszta whatever