doromate wspominal ze tez sie chce przylaczyc. Nie znam go wiec nie mam z nim kontaktu ale moze jutro sie odezwie. Ja jade sam moim mk3. CB nie posiadam. Daj mi tylko znac o ktorej bedziesz na tym zjezdzie a ja sie pojawie. Czekam na smsa
Nic, mam prośbę do osób z naszego forum byśmy się odszukali i poznali osobiście bo to doskonała okazja do tego, szukajcie po wlepie, mam białego gofera z wlepą naszego forum, poza tym apeluje o przestrzeganie regulaminu zlotu i kulturę oraz życzę miłej zabawy i duuużżoooo wspomnień ze zlotu, do zobaczeniaw NYSIE
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
pelikan, pelikan siemka, no fakt impra udanastrzeliniasty, dawaj fotki na maila te co Michał robił, dzięki wszystkim za przybycie, było lepiej niż się spodziewałem
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 2.0 16V ABF+++ Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 239 Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2009-06-07, 13:09
bylo dobrze wlasnie wrocilem opolanina widzialem na bramie jak pytalismy sie o noclegi
a moje auto stalo na samym przodzie z moja ekipa SLU
jedynie szkoda ze trafilo sie buractwo z ta jetta....no ale niestety
Ciesze sie tez ze wkoncu nie wygral Dawid z ta mk1 bo to juz nuda uwazam ze byly ladniejsze samochody niz jego....pozatym przez 4 lata nazbierał tych pucharow wiec na jego miejscu gdybym mial chodz troszke samokrytycyzmu to bym odpuscil i dal komus innemu pole do popisu
emilson, siemka no fajną brygadę przywiozłeś SLU a z tą jettą to przypał był niesamowity, pozdrawiam, czemu nie mówiłeś że Piotraza znasz??