Witam ja na Białystok i krywlany sie pisze ale dopiero po1 7 lutego 2008.
jejku jak ja dawno nie byłem na krywlanach już rok prawie, najbardziej tęsknie za pierwszym śniegiem na krywlanach niestety u mnie we fracnji ludzie nie maja takich rozrywek jak u nas.
Jezeli planujecie mały zlocik to zrobmy mały zlocik międzynarodowy my sie wybieramy do bialegostoku w dwóch golfach III, ja w tej grupie bede jedynm polakiem. mozna cos zrobic w kolejny weekend po dacie 17.02.2008. pozdrawiam
;) . jeszcze wszystko do ustalenia jak na razie to za malo chetnych zeby co kolwiek działac.
Co do krywlan to i tak jak to niedziela po poludniu zjezdza sie tam sporo Bemek i innych sztrucli, zawsze jest ciekawie;]
Zachecam wszystkich golfiarzy dobrze by bylo pokazac kto rzadzi hehe wbic sie tam konkretna ekipa;]
ja tez jestem chętny na coś takiego pokażemy kto rządzi a nie jakies BMW tam sie zjezdza to kiedy jedziemy moze 24.02 ok godziny 15 co wy na to ja bebe czarnym gti pozdro
tez na to sie pisze bede napewno , po uzytkownikach patrzylem to nawet sporo ludzi jest z bialego i okolic wiec napewno niezla ekipa by sie znalazla fajnie jeszcze by bylo zeby znalazla sie jakas osoba ktora poprostu to dopnie powie gdzie i o ktorej ( takie moje male zdanie )
mam jeszcze taki maly pomysl zeby jak to oczywiscie mozliwe ale mniejwiecej zebysmy tymi golfami byli w jednym miejscu a nie porozrzucani po calych krywlanach ulatwi chociazby to cykniecie paru fotek i potem wrzuceniu ich na forum