kurcze to raczej nie wpadne bo sie nie wyrobie myslalem ze spocik jest na katowichach moj blad nie przeczytalem wszytstkich postow moze nastepnym razem
Nie wiem czy cokolwiek warto organizować skoro jest brak zainteresowania , gdy
się spojrzy na grupę to masa ludzi, a jak coś się chce zrobić to poza dwójką czy trójką
ludzi brak chętnych . Jakoś inne regiony umieją sie zorganizować poza
metropolią Śląska, wstyd
PS. Na Majówce pewnie też nikogo z Śląska nie będzie
Nie wiem czy cokolwiek warto organizować skoro jest brak zainteresowania , gdy
się spojrzy na grupę to masa ludzi, a jak coś się chce zrobić to poza dwójką czy trójką
ludzi brak chętnych . Jakoś inne regiony umieją sie zorganizować poza
metropolią Śląska, wstyd
PS. Na Majówce pewnie też nikogo z Śląska nie będzie
Witam Jorg masz całkowitą racie inne regiony umieją się zorganizować a u nas lipa
Skoro tak mało chętnych z Katowickiego to może by tak coś zrobić z okręgu południowego,
np. Opole, Częstochowa, Kraków, Katowice. Wsumie odległości nie dalekie, jakby było
z minimum 10_ciu chętnych to można by raz w miesiącu w każdym z tych miast jakiś
spocik wymłodzić. Co wy na to założyło by się nowy temat np. południowcy i
tam kazdy by sie wpisywał.
Jestem następnym chętnym na spocik jestem z Rudy Śląskiej i jak cos bedzie organizowane u nas na Śląsku(ponieważ jak co to bedzie moj pierszy raz hehe:).)to wpadne z moim Gofrem:D pozdrawiam
_________________ Diabolo88
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-04, 22:29
Jesli uzwzglednicie termim najblizszego koncertu Metallicy w Chorzowie to moglbym sie pojawic goscinnie na spocie w "Katowicach" ?? Tak na przyszlosc
Nigdy nie byłem na żadnym zlocie-spocie,ale jakbyscie cos organizowali to chetnie bym wbił z moim czerwonym VW,ostatnio niestety nie bylo mnie w okregu:(jak byl zlot w kato na realu:(
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
ludzie z vwslask 12 kwietnia maja zlot na dolnym parkingu ch real 3 stawy, godz 16
w tym samym miejscu co my mielismy ostatnio i przypadkiem trafilismy na ich cykliczny zlot, planuje pojawic sie na tym zlocie mimo ze moj golf obecnie jest calkowicie wypatroszony wewnatrz a ja nie mam jak skonczyc roboty bo jestem chory
edit: zlot jest na parkingu carrefoura przy ulicy rozdzienskiego