Termin dobry tylko ze ja bym proponowal czerwony parking podsiemny centrum handlowego silesia. Bylem tam kiedys na zlocie VW polo i bardzo dobra miejscowka. Potem mozna isc na gore do centrum do jakiejs restauracji usiasc i pogadac
dobre spot nadciąga wielkimi krokami w towarzystwie niedzieli.Co ustalone jest wkońcu??
Niedziela 15 02 2009 godzina lepiej koło 15 tak myślę i teraz decyzja czy Silesia czy ReaL?????
_________________ Był Golf3- największy błąd mojego życia...
czerwone jest szybsze Ford Probe GT
No i ja juz tez odpadam. Przepraszam wszystkich ale moj Golfik zostal sprzedany... Co prawda juz mam kolejnego VW ale nie golfa wiec nie bede pasowac do ekipy . Pozdrawiam i zycze udanego spociku
widze ze im blizej spotakania zainteresowanie coraz mniejsze, panowie (i moze jakas pani) to co widzimy sie o godzinie 15 na parkingu reala (3 stawy) ?
ok ja też bede.Bedzie lichszy ten spot niż w Bielsku pierwszy raZ hehehe.Stańcie gdzieś w widocznym miejscu zebym Was szukać nie musiał Nieważne że sie nie znamy po to sa spoty żeby sie poznać
_________________ Był Golf3- największy błąd mojego życia...
czerwone jest szybsze Ford Probe GT