miejmy nadzieje ze mrozow juz nie bedzie zeby mozna bylo alusy zalozyc
tylko moze zamiast parkingu przy magnolii spotkamy sie na parkingu przy electroworld na bielanach wroclawskich - tam gdzie byl pierwszy spot i zapewne wszyscy trafia lepsze to niz pchac sie do centrum zwlaszcza jak ktos nie zna wroclawia
[ Dodano: 2010-03-09, 15:04 ]
panowie proponuje zmienic termin na 10,04,2010 gdyz 4,04,2010 to juz wielkanoc i zapewnie wielu z nas wlasnie w sobote 3 kwietnia wyjedzie
data: 10.04.2010 (sobota)
godzina: 15:00
miejsce: parking Magnolia (wejście od tyłu bo tam jest więcej miejsca) lub parking ElectroWorld na bielanach. Komu gdzie pasuje?
miejsce: parking Magnolia (wejście od tyłu bo tam jest więcej miejsca) lub parking ElectroWorld na bielanach. Komu gdzie pasuje?
kurde, jeśli zmiana daty to ja musze sie wypisać niestety nawet w Polsce mnie nie będzie w tym czasie więc pozostaje mi sie pisać w ciemno na następny spot pozdro
Zdecydowanie parking ElectroWorld tak bedzie najlepiej, staniemy tam jak kiedyś szkoda tylko że nie będzie puczka ze swoim chałaśliwym mk3 ja jestem na 90%, te 10% to na wypadek jak bym musiał iść do pracy w sobotę...
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 313 Skąd: Grudza
Wysłany: 2010-03-14, 09:47
kurcze szkoda ze mnie nie bedzie na spocie bo bede za granica az do maja bylo by fajnie tam sie spotkac znowu ale juz nie zmienie terminu wyjazdu bo jest juz ustalony na koniec marca. wiec moze na nastepnym bede.