Ja niestety musze dołączyć do grupy pechowców, którzy nie mogą się pojawić... żałuje, że nie przyjade wkoncu na spot, ale co zrobić:/ także jedyne co mi pozostaje to czekać na następny... pozdro
Silnik: 1,6 75KM Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 230 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-12-18, 21:09
Też mam taką nadzieję Panowie....i proponuję zrobić to jak najszybciej
co do mrozów to faktycznie tak stać przy -15 w dzień to lipa z lekka
a tak PS. dzisiaj szok we wrocku, najdłuższy przejazd w historii od kiedy tam jeżdżę, 3h jazdy (stania w korkach) od placu grunwaldzkiego do A4....na CB chodziły piękne wiązanki a korki były do tego stopnia że policja w niektórych miejscach kierowała ruchem
Uu, katastrofa;p ale z tego co słychać to te mrozy paraliżują nie tylko nas:D
P.S. Kolego Piter1404 mijaliśmy sie ostatnio na Wolności:D patrzyłeś, ale pewnie mnie nie skojarzysz;p jakoś tak jest, że jak widzą sie kierowcy Golfów III to jeden patrzy na drugiego:D przynajmniej ja to zaobserwowałem;p i właśnie spojrzałem na Twoje numery i w lusterku na wlepke:D i stąd wiem, że to Ty:D pozdro:D
panowie moze miedzy swietami a sylwkiem?? a co do mrozow mozna zawsze jechac na jakis parking przy jakies galerii zadaszony pietrowy ( z tym ze platny)